Jekyll Island/Smokey Mountains/D.C./Philly Mash-Up
Door: Sjogo
Blijf op de hoogte en volg Sjors
27 Juli 2009 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
"Wow, so you're from the Netherlands; that's so awesome".
Een van de veel gehoorde reacties op onze aanwezigheid hier in de Verenigde Staten. Aangezien we allemaal ook nogal lang en slank zijn vergeleken met nagenoeg alle mensen in de V.S. worden we vaak aangezien als een basketbal/volleybal/ijshockey/voetbal-team en anders wel als mensen uit het leger. Maar goed, het lijkt wel in ieder geval alsof ze het interessant vinden allemaal.
Na mijn laatste berichtje uit Jacksonville, FL hebben we eigenlijk ontzettend veel meegemaakt. Ik zal proberen te voorkomen dat het als een grote opsomming op jullie beeld verschijnt. Ik heb de foto's uit mijn camera weten te uploaden maar daar ontbreekt D.C. omdat Daan daar heeft gefotografeerd; die komen dus nog!
Zondag zijn we vertrokken uit Florida met eigenlijk weinig idee waar we heen zouden kunnen gaan. Uiteindelijk kwamen we via I-95 uit op een klein eilandje waar eigenlijk weinig anders te doen was dan zwemmen en golfen. En dat hebben we dus maar gedaan. Twee golfkarretjes en twee zakken met clubs gehuurd en we mochten zo de baan op knallen. Echt een heel relaxte middag beleefd op een heel mooie golfbaan.
Maandag besloten we dat het misschien wel leuk was om de Smokey Mountains in North Carolina te gaan bezoeken. De dagen die hierop volgden hebben we hier dus doorgebracht en het beviel ons wel prima daar. We hebben ge-"funyak"t, gepokerd in een Indiaans Casino in Cherokee en pretpark Dollywood in Tennessee (naar Dolly Parton) bezocht.
Omdat we toch het gevoel hadden dat we een beetje in tijdnood zouden komen zijn we vanuit Tennessee doorgekard naar Washington D.C. Ik moet zeggen dat het heel indrukwekkend was om bij the White House, Lincoln en Washington Memorial en the Capitol rond te lopen. We hebben in D.C. overnacht in een Hostel in Adam's Morgan; een soort van multiculture wijk waar het vooral 's avonds heel interessant was...
Omdat we een aantal dagen achter elkaar niet heel goed hadden geslapen hebben we besloten dat het misschien wel relax zou zijn om Philadelphia te bezoeken vanuit een aardig hotel downtown. Dat was zeker een goede beslissing en we zijn hier goed op adem kunnen komen en hebben ook de stad zelf kunnen bezichtigen, vooral omdat we er eigenlijk middenin zaten! Helaas is het niet gelukt om de Liberty Bell te likken maar ach, dat kan misschien een andere keer wel...
Op dit moment zit ik in Breukelen Baai (Brooklyn Bay) in New York City en morgen zullen we nadat we de auto hebben ingeleverd op JFK naar ons hostel aan Broadway in Upper West Manhatten de komende 6 dagen door brengen. Op de weg hier naartoe heb ik een glimp van de skyline kunnen opvangen maar morgen gaat het echt gebeuren!
The Big Apple baby!
Groeten aan iedereen en buckle up; it's the law!
Sjogo
28 Juli 2009 - 05:38
Frenkie:
Mooi verhaal! Het gaat jullie goed... have fun!
28 Juli 2009 - 07:50
An:
Hai guy, how are you today? Het klinkt allemaal heel goed. Hoe smaakt de koffie daar? Have fun en veel groeten -
28 Juli 2009 - 07:54
Blits! -
28 Juli 2009 - 09:10
Opa:
Yo bazen,
Als je in upper west side zit.. even gaan eten bij " Big Nick" , zit op broadway nabij de 77ste straat aan de rechter kant als je downtown voor je hebt zeg maar.. Leuk tentje waar allemaal celebritys geweest zijn en waar je serieus de lekkerste burgers van manhattan kunt eten..
Toedels! -
28 Juli 2009 - 09:57
Mot:
Fantastisch,
leuk om jullie avonturen te volgen.
Mot -
31 Juli 2009 - 11:00
Nikkie:
leuke verhalen, maar vooral erg leuke foto's! vooral die 33 foto's van het golfen.. die laatste doet t m.
Ziet er wel naar uit dat jullie t goed naar jullie zin hebben.
veel plezier in the big apple!
xx -
03 Augustus 2009 - 09:42
Floris:
Sjors! mooie verhalen!
ik ben terug van bali, morgen lekker shuttle runnen:p
Veel plezier nog daar maar dat komt wel goed lijkt me! -
03 Augustus 2009 - 17:59
Marf:
faka mattie, Mooi openingszinne boy. Gewoonweg genieten die verslagen.
Veel plezier nog
XXX